Restaurang

HUSMANSKOST
På Helsingegården så är restaurangen öppen vid förbokningar. Restaurangen har i regel öppet under lov- och semesterperioder samt fredagar och lördagar övriga perioder. Avvikelser kan förekomma om inga förbokningar skett eller om stor efterfrågan finns för vissa kvällar.

För att säkerställa bra råvaror och minska svinnet så tillämpar vi alltid förbokning av både datum och önskade rätter. Vi behöver ha er bokning senast 12.00 dagen för önskad sittning. Använd gärna formuläret nedan men ni kan alltid ringa på 0651-416 90 om ni har frågor eller vill boka bord/middag.

Vi strävar först och främst efter att använda närproducerade råvaror, och då gärna från lokala producenter och i andra hand använda råvaror producerade i Sverige.

DRYCKER

Våra drycker omfattar alkoholfria drycker som Coca Cola, Fanta och Sprite samt öl, vin, kryddad och okryddad sprit. 

Vårt sprit- och ölsortiment är i första hand lokala producenter som Helsinge Ångbryggeri och Tevsjö Destilleri. Vi kompletterar med kända varumärken som alla känner igen.

Ni är självklart välkomna till restaurangen eller uteserveringen och ta nåt gott att dricka från vårt sortiment även om ni inte ska äta middag.