Restaurang

Öppettider sommar 2024

Tisdag till lördag 18.30-21.30 med undantag för vissa datum när restaurangen är abonnerad. Se boka bord ovan för öppettider specifika datum.

Restaurang Solsidan
Helsingegårdens fantastiska läge på östra sidan av Ljusnan gör att solen lyser på vår restaurang fram till 23.00 på högsommaren. Därför heter restaurangen självklart Solsidan.
Restaurangen har i regel öppet för dagens lunch torsdagar och fredagar samt a'la carte fredagar och lördagar. Under lov- och semesterperioder erbjuder vi mer generösa öppettider. Dessutom erbjuder vi speciella temakvällar, bruncher och möjlighet att abonnera restaurangen för privata sällskap.
För att säkerställa hög kvalitet och dessutom minimera matsvinn rekommenderar vi förbokning. Använd gärna bokningsformuläret men ni kan alltid ringa på 0651-416 90 om ni har frågor eller vill boka bord/middag.
Vi strävar först och främst efter att använda närproducerade råvaror, och då gärna från lokala producenter och i andra hand använda råvaror producerade i Sverige.

DRYCK

Våra drycker omfattar alkoholfria drycker som Coca Cola, Fanta och Sprite samt öl, vin, kryddad och okryddad sprit. 
Vårt sprit- och ölsortiment är i första hand lokala producenter som Helsinge Ångbryggeri och Tevsjö Destilleri. Vi kompletterar med kända varumärken som alla känner igen.
Ni är självklart välkomna till restaurangen eller uteserveringen och ta nåt gott att dricka från vårt sortiment även om ni inte ska äta middag.