Självincheckning Helsingegården

Nedan hittar du självincheckningsintruktion till ditt rum på Helsingegården då du sannolikt ankommer vid en tid när receptionen är obemannad. Om du bokat vandrarhemsrum eller lägenhet, och inte har med dig- eller bokat sängkläder,  är det viktigt att du så snart som möjligt kontaktar oss via telefon: 0651-416 90. Om det uppstår något problem vid incheckningen efter att växeln är stängd ringer du något av våra journummer 070-5898862 eller 072-4509596.

Viktigt att veta vid självincheckning

Vi har redan skickat information om ditt rumsnummer via SMS. Nedan finns beskrivning hur du hittar ditt rum eller lägenhet samt övrig nödvändig information:
  • S1 till S10 är vandrarhemsrum med dusch och toalett i korridoren. Rum S1 till S5 finns på entréplan- och rum S6 till S10 på plan 2 i Södergården (byggnad 4).  Entrén är på långsidan mot innergården och är märkt "Södergården". 
  • V2 är vandrarhemsrum med dusch och toalett i korridoren. Finns på entréplan i Västergården (byggnad 3). Entrén är på långsidan mot innergården och är märkt "Västergården".
  • V1, V3 och V5 till V9 är hotellrum. V1 och V3 finns på entréplan och V5 till V9 finns på plan 2 i Västergården (byggnad 3). Entrén är på långsidan mot innergården och är märkt "Västergården".
  • Lägenheten har privat ingång på gaveln av Västergården (byggnad 3).
  • Logen (lägenhet) har ingång A i hus 9.
  • Lillgården har ingång på högra långsidan av hus 8.
Nyckel

Nyckel till rummet/lägenheten sitter i respektive rumsdörr/ytterdörr.

Parkering
Logen har parkering framför entrédörren vid hus 9. Lillgården har parkering på baksidan av hus 8. Övriga rum och lägenheter parkerar på nedre parkeringen och på omarkerade P-platser på den övre.

Övrig information
Du hittar övrig information i gästpärmen på rummet eller i lägenheten. Receptionen och växeln öppnar 08.00. Önskar du utcheckning före 08.00 är du välkommen att kontakta oss. Välkommen!