Restaurang


OBS! annan meny påskafton och påskdagen!

Istället för ostbricka så serveras, på påskafton, en förrättsbuffé med några bekanta delikatesser som rökt- & gravad lax, sill m.m. Varmrätten är ryggbiff enligt ordinarie meny.

Kontakta oss gällande meny på påskdagen

Vår meny
Vi tycker att det är viktigt med hållbarhet och för att minska matsvinnet är vi tacksamma för er förbokning senast klockan 14.00 önskad dag för middag. Undantag är vissa högtider där vi behöver er bokning 24 timmar före respektive sittning.  Boka här. Via onlinebokningen så ser ni priser och kan ange eventuella matpreferenser och/eller allergier.  Kontakta oss gärna om ni har frågor om menyn eller restaurangens öppettider. Om du missat att boka middag, eller vid sen bokning av rummet, har vi en begränsad barmeny på plats.

Gruppbokningar

Representerar du ett större sällskap >8 personer så är vi tacksamma om du kontaktar oss. För grupper finns dessutom möjlighet till middagsservering utanför restaurangens ordinarie öppettider. Vill ni fira en födelsedag, ha middag i samband med läger/konferens med mera så kan vi komponerara en meny som passar både mage och plånbok.