Restaurang


Covid 

Vi följer de råd och restriktioner och rekommendationer som  presenteras från Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Som gäst har du ett eget ansvar och i det ansvaret ingår bland annat att hålla god handhygien, hålla avstånd från andra gäster och viktigast av allt är att stanna på rummet om du har symptom. 

Vår meny
Vi tycker att det är viktigt med hållbarhet och för att minska matsvinnet så behöver vi er förbokning, inklusive önskade rätter, senast klockan 11.00 önskad dag för middag. Boka här. Via onlinebokningen så ser ni menyalternativ och priser.  Kontakta oss gärna om ni har frågor om menyn eller restaurangens öppettider.

Restaurangens öppettider

Öppet vid förbokningar fredagar och lördagar samt alla dagar v.8 - 9, påsklovet, perioden från midsommar till mitten av augusti samt novemberlovet. 

Gruppbokningar

Representerar du ett större sällskap >8 personer så är vi tacksamma om du kontaktar oss. För grupper finns dessutom möjlighet till middagsservering utanför restaurangens ordinarie öppettider. Vill ni fira en födelsedag, ha middag i samband med läger/konferens med mera så kan vi komponerara en meny som passar både mage och plånbok.