Restaurang


Julafton 2023
På julafton serveras en kall förrättsbuffé med julens traditionella kalla rätter. Den följs av en varmrätt och avslutas med efterrätt. Gemensam sittning klockan 14.00. Kontakta oss via telefon eller e-post om ni är intresserade.

Nyårsafton 2023
På nyårsafton serverar vi en femrätters nyårssupé. Gemensam sittning klockan 19.00. Bokas via länken "boka bord" ovan senast 30/12 kl 19.00.

  • Ärtguacamole med tunnbröd från Stenegård
  • Pumpasoppa
  • Biff Tataki
  • Ungtjursfilé med potatiskaka, rostade rotfrukter och klassisk rödvinssås
  • Frozen cheesecake med mandelflarn och hallonsås

Vår meny
Vi tycker att det är viktigt med hållbarhet och för att minska matsvinnet är vi tacksamma för er förbokning senast klockan 14.00 önskad dag för middag. Undantag är vissa högtider där vi behöver er bokning 24 timmar före respektive sittning.  Boka här. Via onlinebokningen så ser ni priser och kan ange eventuella matpreferenser och/eller allergier.  Kontakta oss gärna om ni har frågor om menyn eller restaurangens öppettider. Om du missat att boka middag, eller vid sen bokning av rummet, har vi en begränsad barmeny på plats.

Gruppbokningar

Representerar du ett större sällskap >8 personer så är vi tacksamma om du kontaktar oss. För grupper finns dessutom möjlighet till middagsservering utanför restaurangens ordinarie öppettider. Vill ni fira en födelsedag, ha middag i samband med läger/konferens med mera så kan vi komponerara en meny som passar både mage och plånbok.