Frukostbuffé
Vår populära frukostbuffé innehåller allt du behöver för en bra start på dagen. Njut tex. av lokalproducerad rökt skinka på hembakt bröd eller maxa energin med en portion gröt.

120 kr/st för vuxna och 80 kr för barn tom. 12 år. Barn tom 3 följer med utan kostnad.

Sänglinne och frotté
Vill du spara lite plats i resväskan eller helt enkelt njuter av att komma till bäddade sängar så beställer du linne och frotté. Om du beställer senast dagen innan ankomst så bäddar vi sängen/sängarna inför din incheckning

140 kr/ kitt (sängkläder, liten- och stor handduk)

Slutstädning
Beställ slutstädning så behöver du bara komma ihåg att lämna nyckeln innan du reser vidare mot nya mål.

250 kr/rum
850 - 1450  kr/lägenhet (beroende på storlek)
SOM DU VILL HA DET!
Vår filosofi är att erbjuda våra gäster en upplevelse som passar både önskemål om service och plånboken. Därför kan ni alltid komponera er vistelse från vandrarhemsstandard där ni ordnar det mesta själva till hotellstandard med bäddad säng, frukostbuffé och städning av rum. Se vårt urval av tilläggstjänster här och komplettera med de tillval som passar er för vistelsen.

För hund så tillkommer 200 kr per vistelse som läggs på rumskostnaden. Ni kan markera det nedan så vi kan säkerställa att ni tilldelas ett rum där hund är tillåtet.

Det är en stor fördel att ha tillgång till cykel i Järvsö. Då de flesta aktiviteter och utflyktsmål ligger inom 3 km radie så är cykel hållbart och tillgängligt. Helsingegården samarbetar med Järvsö Cykelservice som erbjuder allt från barncyklar och retro damcykel till eldriven MTB. Antingen så står cykeln på plats vid ankomst till Helsingegården eller så hämtar ni ut den hos Järvsö Cykelservice, 150 meter från Järvsö Station. Anmäl intresse i formuläret nedan.
Beställ dina tillval här:
(Om du bokat hotellrum så ingår frukost, sängkläder och lakan)