Restaurant

HUSMANSKOST
På Helsingegården så är restaurangen öppen vid förbokningar. Under vintersäsongen så har restaurangen i regel öppet under loven samt fredagar och lördagar. Avvikelser kan förekomma om inga förbokningar skett eller om stor efterfrågan finns för vissa kvällar.

För att säkerställa bra råvaror och minska svinnet så tillämpar vi alltid förbokning av både datum och önskade rätter. Vi behöver ha er bokning senast 10.00 dagen för önskad sittning. Använd gärna formuläret nedan men ni kan alltid ringa på 0651-416 90 om ni har frågor eller vill boka bord/middag.

När restaurangen är öppen så erbjuder vi ofta ett prisvärt bufféalternativ. Ni kan också välja rätter från vår av a´la carte meny. Vi strävar först och främst använda Krav/ekologiska råvaror och då gärna från lokala producenter och i andra hand använda råvaror producerade i Sverige.

DRYCKER

Våra drycker omfattar alkoholfria drycker som Coca Cola, Fanta och Sprite samt öl, vin, kryddad och okryddad sprit. För att passa till maten har vinerna valts ut tillsammans med Järvsös lokala vinkonnässör - Bergs Lars som frekvent förekommer som oberoende skribent i vinsammanhang och som är medlem i Sveriges vinskribenters förening.

Vårt sprit- och ölsortiment är i första han lokala producenter som Helsinge Ångbryggerioch Tevsjö Destilleri. Vi kompletterar med kända varumärken som alla känner igen.

Ni är självklart välkomna till restaurangen eller uteserveringen och ta nåt gott att dricka från vårt sortiment även om ni inte ska äta middag.